Care este semnificatia talpii rosii a pantofilor Christian Louboutin

Care este semnificatia talpii rosii a pantofilor Christian Louboutin

Trebuie sa recunoastem ca este inedita semnatura celebrului designer Christian Louboutin. Nu are cum sa nu-ti sara in ochi talpa rosie a pantofilor. Femeile sunt innebunite dupa acesti pantofi unici. Probabil multe dintre voi v-ati intrebat cum de i-a venit ideea designerului sa faca o talpa rosie, cand lumea modei este plina de pantofi cu talpi negre. Am gasit raspunsul si este chiar unul la care nu v-ati fi asteptat!

Insusi designerul Christian Louboutin dezvaluie secretul in propria sa carte scrisa de el si publicata de Rizzoli. Totul a inceput prin anul 1993 cand Louboutin s-a fixat sa creeze o pereche de pantofi inspirati ca model din lucrarea lui Andy Warhol numita “Flowers”.  Cu toate ca modelul a ajuns tocmai din Italia si designerul a fost destul de multumit de ceea ce vede, totusi nu i-a parut un model prea finut care sa semene 100% cu cel al lui Andy Warhol. A ajuns la concluzia ca rigiditatea este data de culoarea neagra a talpii pantofilor.

Ce sa vezi? In acea zi, asistenta designerului s-a nimerit sa-si faca unghiile cu oja rosie, iar designerul Louboutin parca a fost atins de o sclipire in acel moment. I-a luat oja din mana si a pictat personal talpa unui pantof si i-a placut atat de mult incat s-a indragostit iremediabil de acel model si iata ca de atunci si pana acum nu a renuntat sa mai creeze pantofi cu talpa rosie. Brandul a devenit cunoscut tocmai datorita acestei trasaturi inedite, talpa rosie ramanand semnatura designerului.

In plus, designerul a fost asa bucuros ca ideea i-a venit de la o simpla oja rosie incat s-a gandit sa lanseze chiar si o oja care sa aminteasca mereu de originea talpii rosii. Oja poarta numele.

“ Rouge Louboutin” si are exact aceeasi nuanta ca talpa celebrilor pantofi, iar sticluta este si ea inedita, pentru ca are forma unui toc stiletto.

Cine ar fi crezut ca asa ar fi aparut pantofii cu talpa rosie Christian Louboutin?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *